Nieuwsbericht

Businessclub naar Madrid

23 maart 2012

Op vrijdag 16 maart jl. vertrok de businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball naar Madrid. Na Barcelona, Milaan, New York en Rome was dit nu al weer de vijfde achtereenvolgende businessreis, waar velen inmiddels halsreikend naar uitkijken.
Want met een gezelschap van bijna 50 personen is het onderling natuurlijk altijd gezellig. Nieuwe contacten worden gelegd en de bestaande vriendschappelijke banden worden opnieuw verstevigd

David Burger had dan ook in samenwerking met de evenementencommissie een mooi programma in elkaar gedraaid. Vrijdagmiddag werd er gelijk begonnen met een fietstocht door het mooie Madrid, waarna  's avonds gezamenlijk een heerlijk tapasrestaurant werd bezocht aan het Plaza Mayor. Op zaterdagmorgen was er een wandeltour met natuurlijk een koffiebreak en in de middag had een ieder tijd om euro's uit te geven in één van de vele winkels ; de middag was namelijk ter vrije 'besteding'...... De dag werd besloten met een dinerbuffet in het eigen Vincci Soho hotel, wat trouwens zeer centraal lag.

Zondag was de 'sport-dag'. Aan het begin van deze zondagmiddag werd er een bezoek afgelegd aan de basketbaltempel van Madrid, Palacio de Deportes, waar Real Madrid tegen Zaragoza speelde. De prachtige grote hal was deels gevuld met maar liefst 4000 supporters die allen naar een prima pot basketball keken. Real Madrid won overtuigend met 85-71 met 37 punten voor de amerikaan Jaycee Carroll. Maar eerlijk gezegd qua sfeer en gezelligheid haalt deze hal het niet helemaal bij onze vertrouwde Vijf Meihal.

's Avonds zagen we in het Bernabeu stadion 'onze' Ruud van Nistelrooy invallen voor Malaga, in de wedstrijd tegen Real Madrid, die in 1-1 eindigde. Het applaus voor onze landgenoot was van een hoog kippenvelgehalte, prachtig om dat mee te mogen maken. Hij wordt nog altijd zeer gewaardeerd door de Real Madrid-supporters. Tegen middernacht werd er in het hotel nog wat gedronken. Sommigen gingen nog Madrid in, anderen zochten hun bedje op, maar iedereen weer twee prachtige 'sport'-ervaringen rijker!

Maandag was opnieuw ter vrije besteding en een deel van de groep bracht een bezoekje aan het Museo del Prado. Verder werden de laatste inkopen werden gedaan en er werd weer heerlijk van de terrasjes genoten. Vermeldenswaardig is het prachtige Mercado San Miquel waar door velen gezellig gegeten werd en waar sommigen buikpijn kregen van het lachen en anderen dan wel weer van de garnalen en kaviaar.

Maar hoe dan ook, de organisatie en alle deelnemers kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde businesstrip, die zeker vraagt om een mooi vervolg....
Waar gaan 'we' volgend jaar heen?


 Foto impressie onder Businessnieuws op de site.