Nieuwsbericht

Prachtig slot van een spannende competitie

4 april 2007

door Ivo Boom

Op dit moment zijn we nog vier wedstrijden af van het slot van de reguliere competitie. Gisteravond met genoegen de uitslagen aanschouwd van zowel Omniworld als Landstede. De climax in zo een competitie is voor alle ploegen de ‘icing on the cake'. We spelen ergens voor, nl. playoffs tegen EiffelTowers. Iedereen roept hardop van waarom willen jullie twee wedstrijden tegen Eiffel spelen? Simpel, omdat elke ploeg kampioen wenst te worden. Eiffel is dan wel veruit de meest constante ploeg van de competitie, maar kan best eens een slechte dag hebben.

Voor Zorg en Zekerheid zou het een fantastisch resultaat zijn, als we de playoffs halen. Bijna niemand had gedacht dat we mee zouden doen en meer dan vijf wedstrijden zouden winnen. Nou, op dit moment zijn het er dertien en wellicht komt er nog één bij. Vooraf had ik de competitie zodanig ingeschat, dat de nummer 8 rond de 30 punten moest halen. Dat komt redelijk op zijn voeten terecht. Het zal heel moeilijk worden voor ons om er nog minimaal één te winnen, maar we zullen knokken tot het einde.

Of we het halen of niet, het seizoen is geslaagd volgens iedereen. We staan weer op de kaart. Dat komt uiteraard door de bestuursleden en het bedrijfsleven, maar zoals eerder al gezegd de hondstrouwe en fanatieke supporters. Niet te vergeten zijn de vrijwilligers, ruim 60 man lopen op het tandvlees. Nog twee thuiswedstrijden, dan zit het erop. Dat wil zeggen: als het aan ons ligt, doen we er minimaal nog één bij!

Veel plezier donderdag en laten we er een fantastische wedstrijd van maken in een uitverkochte Vijfmei Hal (de hal is nu nog niet uitverkocht).

Ook zaterdag tegen Omniworld hoopt de ploeg op een gigantische supportersschare. En laten we eerlijk zijn, Almere is slechts 40 minuten rijden, dus weinig reden om niet te komen.

Ik wens alle ploegen veel succes in de laatste week! En dat de sterkste naar de laatste acht moge gaan.