Nieuwsbericht

Veel Leidse inbreng op Gala

25 februari 2012

Op een paar spelers na zal de complete selectie van Zorg en Zekerheid Leiden zondag aanwezig zijn bij het jaarlijkse All Star Gala van de FEB/DBL in Zwolle.

Worthy de Jong, Seamus Boxley en Patrick Hilliman werden door het publiek gekozen in de startende vijf van de noordelijke ploeg. Dat team staat, omdat hij op de ranglijst de beste coach van de Noord-clubs is, onder leiding van Toon van Helfteren, die wordt geassisteerd door Raoul Straathof en ook zijn vaste helpers Cees Damen en Karl Dorrepaal meeneemt naar het Zwolse Topsportcentrum.

De acht coaches van de Dutch Basketball League kozen ook Thomas Jackson en Jevohn Shepherd, zodat er op een gegeven moment een compleet Leids team in het veld zou kunnen staan.

De All Star Game wordt voorafgegaan door een wedstrijd voor spelers tot en met 23 jaar en daarvoor is Mohamed Kherrazi - de enige ZZ-speler die qua leeftijd gekozen kon worden - uitgenodigd.

Bij het driepuntsschieten wordt Zorg en Zekerheid Leiden vertegenwoordigd door Terry Sas. Of er ook bij het dunken een Leidse vertegenwoordiger is, is nog niet duidelijk. Worthy de Jong bedankte voor de eer en Jevohn Shepherd heeft zijn twijfels, maar heeft beloofd ter plekke definitief te beslissen.

Voor alles rond het All Star Gala kunt u terecht op DEZE SITE.