Nieuwsbericht

Veel te beleven op All Star Gala

23 februari 2012

ZWOLLE - Nog een paar dagen en dan is het eindelijk weer zover: het All Star Gala van de Dutch Basketballleague in het Landstede Sportcentrum te Zwolle. De voorbereidingen op het spectaculaire evenement zijn in volle gang en het belooft wederom een topevenement te worden voor alle basketballiefhebbers in Nederland.

In de afgelopen weken zijn alle deelnemers aan de vaste onderdelen bekend gemaakt. Van de starters in de All Star Game tot de geselecteerden voor de 3-Point Contest. Van alle ploegen zijn er spelers aanwezig op het evenement. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de definitieve lijst (i.v.m. blessures) die de organisatie aan het eind van de week zal verspreiden, inclusief alle deelnemers aan de Dunkcontest. Volg alles via deze link.

Veel entertainment

Definitief bekend is al wel het entertainment-gedeelte. Net als vorig jaar zal er genoeg te beleven zijn op het center court en daarnaast. Zo zijn er twee dansteams aanwezig, waaronder Flowmotion, en verzorgt Show- en Marchingband Jubal een aantal optredens (onder andere samen met Sportacrobatiek Zwolle). Uiteraard zijn ook zoveel mogelijk mascottes van alle clubs aanwezig. Victory, Burdie, Maxx en Arie hebben inmiddels toegezegd.

Speciaal Kidscourt

Gedurende de hele middag zijn er twee aparte zalen gereserveerd voor de kinderen, het zogenaamde Kidscourt. Hier kunnen kinderen meedoen aan allerlei basketbalspelletjes, er is een springkussen en uiteraard kan er ook gewoon 1 op 1 gespeeld worden op een basketbalveld. Ook aan volwassenen is gedacht, de Barista Brothers staan voor u klaar om u een overheerlijke koffiespecialiteit te serveren. Bovendien is Skillshop aanwezig met een stand voor de laatste basketbalspullen.

Programma

13.00 - 13.02 uur       Opening FEB
13.02 - 14.15 uur       All Star Game U23
14.30 - 14.55 uur       3- Point Contest
14.55 - 15.00 uur       Optreden Jubal
15.05 - 15.10 uur       All Star Game Noord vs Zuid
16.30 - 17.00 uur       Dunk contest
17.10 - 17.20 uur       Prijsuitreiking + afsluiting FEB

Al met al een zeer gevarieerd en spectaculair programma. Kaarten voor het evenement zijn nog verkrijgbaar via deze link of aan de kassa bij het Landstede Sportcentrum (Hogeland 10, Zwolle).