Nieuwsbericht

Eenvoudige overwinning Heren 2

21 februari 2012

Afgelopen vrijdag stond de niet al te verre uitwedstrijd tegen Hoofddorp op het programma. Dit was de eerste wedstrijd van Leiden in 3 weken. De afgelopen 2 wedstrijden waren uitgevallen vanwege het slechte weer waardoor Leiden niet naar Eindhoven kon afreizen en Groene Uilen niet naar Leiden. Deze wedstrijden zullen worden overgespeeld op nader te bepalen data.

De eerste helft verliep vrij gemakkelijk. De tegenstander kon maar erg moeilijk onder de druk van Leiden uitkomen en werd regelmatig gedwongen om de bal in te leveren. In elk van de beide kwarten in de eerste helft wist Hoofddorp niet meer dan 9 punten te produceren. Dit zorgde voor een ruststand van 17-39 in het voordeel van Leiden.  

Het derde kwart pakte Leiden de draad goed op en liet Hoofddorp geen moment terugkomen in de wedstrijd. Ook dit kwart werd met een ruime voorsprong afgesloten, 9 - 20. Hierdoor was het laatste kwart slechts een formaliteit, Leiden werd slordig en Hoofddorp was in staat om enkele punten terug te pakken.

Einduitslag 42-67

Scorers: Joey 17, Joshua en Ryan 14