Nieuwsbericht

Nog meer 'Leiden' op Gala

9 februari 2012

Zorg en Zekerheid Leiden zal zeer goed vertegenwoordigd zijn bij het All*Star Gala van de FEB op 26 februari in Zwolle. Bijna het gehele team zal acte de présence geven op het jaarlijkse feestje van de eredivisie. 

Al eerder werd bekend dat de fans drie spelers van Zorg en Zekerheid Leiden hadden gekozen in de basis: Worthy de Jong, Seamus Boxley en Patrick Hilliman. Op basis van het winstpercentage is Toon van Helfteren de coach van het Team Noord en wordt hij geassisteert door Raoul Straathof.

De acht coaches van de DBL-teams kozen vervolgens de 'reserves'. Daardoor zullen ook Thomas Jackson en Jevohn Shepherd zich in het All*Star-shirt mogen hijsen. Omdat de gehele basis van Zuid bestaat uit spelers van EiffelTowers zou er in Zwolle een wedstrijdje in de wedstrijd gespeeld kunnen worden als revanche voor het duel van aanstaande zaterdag in Leiden, hoe dat ook moge afgelopen...

Voor de wedstrijd van spelers tot en met 23 jaar is Mohamed Kherrazi uitgenodigd.

Verder is er een aardige kans dat ook Terry Sas zich 'moet' melden in het Topsportcentrum van Zwolle. Hij is eerste reserve bij het driepuntsschieten. Eind januari bij de deadline was hij negende en zal invallen, wanneer één van de eerste acht spelers niet deelneemt. Sas is overigens inmiddels opgeklommen tot de achtste plek in de stats van de DBL.

Het gala wordt traditioneel afgesloten met het dunkcontest, vorig jaar gewonnen door 'Leidenaar' Ross Bekkering. Hiervoor is nu Worthy de Jong uitgenodigd, maar hij vroeg nog een paar dagen bedenktijd. Mogelijk is Jevohn Shepherd een alternatief om Zorg en Zekerheid Leiden ook op dit onderdeel te vertegenwoordigen.