Nieuwsbericht

ZZ-Hanzevast op 5 april - Nash mist zeker twee duels - Leiduuhhh!-shirts voor hele team

5 maart 2007

De thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid tegen Hanzevast Capitals, die gepland was op zaterdag 24 maart, is verplaatst naar donderdag 5 april (20:00 uur). De reden is dat Hanzevast zich heeft geplaatst voor de bekerfinale, die op zondag 25 maart in Amsterdam wordt gespeeld. De verplaatsing naar donderdag betekent overigens dat de wedstrijd live zal worden uitgezonden door Sport1.

Dinsdagavond was er een bijzondere supportersactie. De hele ploeg werd aangekleed in de inmiddels befaamde Leiduuhhh!-shirts. Shelton Colwell kreeg er ook eentje voor zijn zoon. Op de groei, want Colwell jr. is pas een paar maanden oud. - zie onder Foto's

De enkelblessure, die JS Nash zaterdag in de wedstrijd tegen Upstairs opliep, zal hem in elk geval twee wedstrijden aan de kant houden. De banden in zijn linkerenkel zijn dusdanig verrekt dat meespelen tegen Polynorm (donderdag) en Landstede (zondag) niet mogelijk is. Of de medische staf hem op tijd fit krijgt voor de uitwedsrtrijd tegen Rotterdam van volgende week dinsdag moet worden afgewacht. Teamfysiotherapeute Anne Kluivers wil de beslissing daarover nog even voor zich uitschuiven.