Nieuwsbericht

Fantastisch geslaagd kerstgala

22 december 2011

Op woensdagavond 21 december 2011 was het zover: het eerste kerstgala van de Businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball in onze eigen vertrouwde Home Town Lounge...

De foto's zijn van Daniëlle Reizevoort

Nou ja, vertrouwde..? Volledig omgebouwd tot een zeer sfeervol, warm establishment, prachtig aangekleed in kerstsfeer en fraai uitgelicht, was het een metamorfose, die door alle gasten met verwondering en blijdschap werd ervaren.

Ook de gasten waren sfeervol gekleed : de mannen in black tie en de dames in prachtige avondkleding. Maar allemaal met een glimlach op het gezicht, die er de rest van de avond niet meer af ging.

Want de organisatie had haar best gedaan : grote ronde tafels met hoge kandelaars en leuke attributen, waarop een werkelijk perfect viergangen diner werd uitgeserveerd door de 'familie Reizevoort' met het team van All Class Catering. Ondertussen genietend van eerst Roselle en daarna Mike, die bewezen over 'gouden' stemmen te beschikken. Ook hun duet was vol overgave en passie, heerlijk om naar te luisteren. Het geluid was dan ook weer perfect in orde, maar ja, hoe kan het ook anders met Ruud Haamke van SuperSound achter de knoppen...! Dat bleek ook wel toen later Glennis Grace het podium op kwam, om werkelijk de zaal op z'n kop te zetten met een ongelooflijk zuivere stem, met power en in een oogverblinde outfit!

Maar daar was ook wel aanleiding toe, want na het hoofdgerecht was het Har Meijer, die met de microfoon in zijn hand begon met de veiling! Een geweldig komische veilingmeester, die gelijk al aangaf 'iedereen zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen', allemaal voor het goede doel natuurlijk! Want naast de Jeugdopleiding stond het Willem-Alexander Kinderfonds centraal op deze avond.

Met ruim twintig items variërend van gesigneerde (basketball- en voetbal) shirts tot een avondje uit met niemand minder dan Hans van der Leek, werd er flink geboden en stopte de teller net boven de € 26.000,= ! Klapper was de pagina advertentie van het Leidsch Dagblad, die door hoofdsponsor Zorg en Zekerheid voor liefst € 5.000,= werd aangekocht. Ze zaten dus niet voor niets vooraan: 'dichtbij werkt beter' ; ook hier!!
Ook na het spectaculaire optreden van Glennis Grace werd er door velen nog lang nagepraat, onder het genot van een kopje koffie of een prachtige whiskey van The Whiskey Talker....

We kijken terug op een zeer geslaagde eerste galaavond : het smaakt beslist naar meer... Is de datum in december 2012 al bekend ?