Nieuwsbericht

Williams niet meer voor Besiktas

28 november 2011

ISTANBOEL - Daron Williams speelt dinsdagavond niet meer mee met Besiktas in de wedstrijd tegen Zorg en Zekerheid Leiden. Op zijn Twitteraccout heeft hij al afscheid genomen van de Turkse fans en meldt hij dat hij vrijdag zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor de Turkse ploeg. Het NBA-conflict is opgelost en dus meldt hij zich weer bij de New Jersey Nets.
Williams won wel zijn laatste wedstrijd in Turkse dienst. Besiktas zegevierde in de uitwedstrijd bij Aliaga met 80-92. De NBA-ster had 15 punten en 4 assists. Topscorer was Marcelus Kemp met 31 punten, gevolgd door Zoran Erceg met 21. Besiktas blijft door de winst tweede (6-1) achter Anadolu Efes (7-0).

Ook Armia won zijn wedstrijd in de Georgische competitie. Met 71-112 waren de 'soldaten' van Armia veel te sterk voor STU Tibilisi. Zeven spelers kwamen namens de ongeslagen koploper van de Georgische competitie in de dubbele cijfers. Babiashvili, Minashvili en Richardson hadden er 16. De eerste plukte ook nog 11 rebounds.

Voor BG Göttingen duurt de ellende voort. Ook dit weekeinde werd er weer verloren. In de eigen Sparkassen-Arena werd het 70-95 tegen middenmoter EWE Baskets Oldenburg, als koploper in groep A mogelijk tegenstander van Zorg en Zekerheid Leiden als de tweede ronde van de EuroChallenge wordt gehaald. Topscorers voor Göttingen waren Sean Evans met 17 en Kwadzo Ahelegbe met 15 punten.