Nieuwsbericht

Met Devils naar Duitsland

6 november 2011

Op 15 november speelt Zorg en Zekerheid Leiden de eerste Europese uitwedstrijd in de EuroChallenge. De wedstrijd is in Duitsland en dus volop de mogelijkheid om deze te gaan bekijken.

Zoals altijd is de supportersvereniging van mening dat zo veel mogelijk supporters de wedstrijd moeten kunnen bekijken.

Leiden Devils organiseert een busreis naar Göttingen. We vertrekken om 8:00 uur 's ochtends vanaf het parkeerterrein achter de Vijf Meihal. We verwachten dan rond 13:30 uur bij de sporthal te zijn. De wedstrijd begint om 19:30 uur begint.

Tussen aankomst bij de sporthal en aanvang van de wedstrijd is opengelaten voor vrije besteding. Na de wedstrijd zullen we  naar huis rijden en komen in de nacht weer in Leiden aan.

Toegangskaarten worden gereserveerd en er wordt gereisd met een luxe touringcar van Theo's Busreizen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal mensen die mee gaan maar zullen tussen de € 60 en € 85 liggen (excl. toegangskaartje van ongeveer € 25). Hoe meer mensen er mee gaan, hoe lager de prijs per persoon. Het is verplicht om je ID-kaart of paspoort mee te nemen. Opgeven kan via info@leidendevils.nl

Let op  annuleren = betalen!!

Opgeven kan tot zondagmiddag 13 november 15:00 uur.

Deze reis wordt georganiseerd door supportersvereniging Leiden Devils en is ook  toegankelijk voor leden van de businessclub. De heenreis blijft zoals gebruikelijk alcoholvrij! Het minimale aantal deelnemers voor deze reis is 20 personen.