Nieuwsbericht

JS Nash en Aron Royé in Skills Challenge

12 februari 2007

JS Nash en Aron Royé (foto) zijn uitgenodigd om tijdens het All*Star Gala op 25 februari in Rotterdam deel te nemen aan de Skills Challenge, een behendigheidswedstrijd voor guards. Veel ZZ Leiden-fans zullen dit onderdeel kennen, want het beleefde in 2005 zijn Nederlandse primeur tijdens The Tournament. Martin Hooymans bewerkte de NBA-versie tot een bruikbare Nederlandse variant. De organisatie van het Gala heeft besloten de Skills Challenge in de plaats te laten komen van het Dunkcontest, omdat daar vaak onvoldoende en dan ook nog eens niet de meest spectaculaire deelnemers voor zijn.  

De organisatie in Rotterdam maakt gebruik van een deel van het materiaal, dat door BS Leiden werd aangeschaft. Naast JS Nash en Aron Royé doen nog vier spelers mee aan de Skills Challenge: Sam Jones (EiffelTowers), Rogier Jansen (Polynorm), Vincent Krieger (Rotterdam) en Taron Downey (Upstairs).

JS Nash en Aron Royé doen ook mee in de All*Star Game, repectievelijk die voor spelers tot 24 jaar. Daarnaast maken Shelton Colwell (basisspeler in All*Star Game), Sjors Besseling en Mick Burger (All*Star Game tot 24 jaar) hun opwachting in het Rotterdamse Topsportcentrum.