Nieuwsbericht

Pre-season gaat verder in België

16 september 2011

KNOKKE/ANTWERPEN, 16 september 2011 - Zorg en Zekerheid zet, na een goede serie in Duitsland, de voorbereiding op het nieuwe seizoen voort met een weekendje België. Zaterdagmiddag wordt in Knokke-Heist de voorwedstrijd van de Belgische Supercup gespeeld tegen Leuven (16:00 uur) en zondag om 17:00 uur tegen Antwerpen.

 

 

Voor de supporters, die ook een weekend willen verblijven temidden van onze zuiderburen is het handig om te weten dat de kaarten voor de wedstrijd tegen Leuven Bears ook geldig zijn voor de Belgische Supercup tussen Spirou Charleroi en Dexia Mons, wellicht later tegenstander van Zorg en Zekerheid Leiden in de EuroChallenge. Ga voor informatie naar http://www.thebelgiansupercup.be/index_basketbal.html Kaarten kosten aan de kassa 12 euro en in de voorverkoop een tientje. De speelhal heet De Stormmeeuw en ligt aan de Edward Verheystraat 14 in Knokke-Heist.

De volgende dag staat de wedstrijd tegen Port of Antwerp Giants op het programma. Er wordt gespeeld in de Arenahal van Deurne, een voorstad van Antwerpen. Voor de TomTom: Arenaplein 1-2. De wedstrijd tegen Antwerp, woensdag tegenstander in de Vijf Meihal, begint om 17:00 uur.