Nieuwsbericht

Basketball Jaarboek zet traditie voort

12 september 2011

Vanaf nu is het Basketball Jaarboek 2010-2011, een uitgave van de Stichting American Sports, voor iedereen beschikbaar. Op een heel bijzondere manier: volledig online en de komende twee maanden gratis te lezen.

Eén van de mooiste tradities in de geschiedenis van het Nederlandse basketball is het verschijnen van het jaarboek. Een paar jaar geleden werd de draad opgepakt, die een tijdje was blijven liggen, nadat Mart Smeets zijn laatste Basketballjaarboek had uitgegeven.

Vanaf nu is het Basketball Jaarboek 2010-2011, een uitgave van de Stichting American Sports, voor iedereen beschikbaar. Op een heel bijzondere manier: volledig online en de komende twee maanden gratis te lezen. Maar... ook te bestellen. Liefhebbers, die ook later nog eens willen terugblikken op het seizoen dat in Leiden zo'n spectaculair slot kreeg, kunnen zich melden en vervolgens zal het boek in een gelimiteerde oplage worden gedrukt.

Het Basketball Jaarboek 2010-2011 gaat over de Dutch Basketball League met een zijstapje naar Oranje en is voor de echte basketballfan een must. Liefst 170 pagina's boordevol verhalen, foto's en cijfers. Uiteraard met veel over Zorg en Zekerheid Leiden: een analyse, de playoffs en interviews met Toon van Helfteren, Seamus Boxley, Worthy de Jong en Monta McGhee.

Verhalen over alle teams van de DBL, interviews met de besten van dat jaar. Van MVP Jason Dourisseau en Coach van het Jaar Toon van Helfteren tot en met Rookie van het Jaar Craig Osaikhwuwuwoman. Met heel veel prachtige foto's, de Kroniek van het Seizoen en natuurlijk alle cijfers. Als klap op de vuurpijl werd een veld van kenners de vraag gesteld of de Amerikanen vroeger nu echt veel beter waren dan de huidige generatie huurlingen.


Klik op onderstaande link voor de onlineversie:

http://issuu.com/stichtingamericansports/docs/jaarboek20102011?viewMode=magazine&mode=embed

Een gedrukt exemplaar? Ga naar: www.basketballmagazine.nl