Nieuwsbericht

Shelton Colwell in All*Star-team

5 februari 2007

Shelton Colwell is door de fans gekozen in de startende vijf van het noordelijke All*Star-team. De power-forward van Zorg en Zekerheid kreeg 185 stemmen, 48 minder dan Peter van Paassen (Amsterdam), maar 29 meer dan Dan Oppland (Hanzevast). Ook Van Paassen zal dus in de basis staan tijdens de All*Star Game op 25 februari in Rotterdam. De twee hebben gezelschap van guard Darnell Hinson en de 'kleine' spelers Gary Buchanan en Chris Woods, allen van Hanzevast.

Coach Ton Boot (Hanzevast) zal in overleg met collega's de ploeg aanvullen tot een totaal van twaalf. Mogelijk zit daar dan - op basis van de verkiezingsuitslag - ook JS Nash bij. Hij is qua stemmen de tweede guard in 'noord' achter Hinson.

Voor de zuidelijke ploeg, gecoacht door Randy Wiel (EiffelTowers), zullen de volgende, door de fans gekozen spelers van start gaan in het Topsportcentrum van Rotterdam: Sam Jones, Travis Young, Leon Rodgers (allen EiffelTowers), Rensford Brempong en Alhaji Mohammed (beiden Matrixx).

Naast de All*Star Game is er ook een wedstrijd voor spelers onder de 24 jaar. In de noordelijke ploeg zal zeker een aantal spelers van ZZ Leiden uitkomen. Het team wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. Kanshebber op een uitverkiezing daarvoor zijn Sjors Besseling, Mick Burger en Aron Royé.