Nieuwsbericht

Eerste oefenduel in Oostende

26 augustus 2011

Na een weekje trainen staat zaterdag de eerste oefenwedstrijd voor landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden op het programma. Om half negen wordt er gespeeld in en tegen Oostende.

Op de Canadese international Jevohn Shepherd, die de komende twee weken met Canada deelneemt aan het kampioenschap van de Amerika's in Buenos Aires, na, reist de ploeg compleet af naar de Belgische kustplaats. De wedstrijd wordt gespeeld in de Sleuyter Arena, ook wel bekend als de Sea'rena aan de Northstraat en begint dus om 20:30 uur.

Volgende week woensdag is Oostende opnieuw de tegenstander van Zorg en Zekerheid Leiden, dan in de Vijf Meihal. Die wedstrijd begint om 19:00 uur. De toegang bedraagt vijf euro en kaarten zijn aan de zaal te koop.

Ook op zondag 4 september speelt de ploeg een oefenwedstrijd in de Vijf Meihal. Dan is om 16:00 uur Leuven Bears de tegenstander (toegang vijf euro, kaarten aan de zaal). Bij de Belgische ploeg speelt Monta McGhee, de Leidse publiekslieveling van de afgelopen twee seizoenen en de man die uiteindelijk de zevende finalewedstrijd tegen GasTerra besliste.