Nieuwsbericht

Seizoenkaarten 2011-2012

25 mei 2011

Een seizoenkaart 2011-2012 is geldig bij alle thuiswedstrijden in de reguliere competitie.
Deze kaart is NIET GELDIG voor bekerwedstrijden, play-off wedstrijden en eventuele Europese wedstrijden.

Prijzen seizoenkaart 2011-2012:
Voor volwassenen (18 jaar en ouder) € 135,00
Voor de jeugd (geboren vanaf 01-10-1993) € 95,00


Voorshands is gekozen voor normale seizoenkaarten zonder de eventuele extra wedstrijden om voor zo veel als mogelijk fans toegangelijk te zijn. Indien aanvullend alsnog wordt besloten om ook op de hoofdtribune seizoenkaarten ter beschikking te stellen zullen bestaande seizoenkaarthouders voorrang krijgen onder bijbetaling van het verschil in prijs.


Seizoenkaarthouders zullen bij eventuele bekerwedstrijden en play-off wedstrijden voorrang hebben bij de kaartverkoop, alsmede zullen zij recht hebben op een kortings-percentage.


Seizoenkaarten kunnen t.z.t. worden afgehaald onder overlegging van een id-bewijs. Houdt hiervoor de website in de gaten.


Houdt er rekening mee dat door de verhoging van de leeftijdsgrens er volgend seizoen frequenter om een id-bewijs zal worden gevraagd bij jeugd-seizoenkaarten. Bij misbruik wordt de seizoenkaart ingenomen.


Naar alle waarschijnlijkheid zal de Vijf Meihal volgend seizoen geheel geplaceerd zijn. Dat betekent dat seizoenkaarthouders als eerste de mogelijkheid zal worden geboden t.z.t. een eigen plek te kiezen. U wordt daarover nader geïnformeerd.


Om de kopers van seizoenkaarten op een juiste wijze te kunnen benaderen is het van uitermate groot belang de gevraagde gegevens bij Ticketscript juist in te vullen.