Nieuwsbericht

Game 6 op scherm in Vijf Meihal

25 mei 2011

Omdat er voor de fans van Zorg en Zekerheid Leiden niet meer dan 200 kaarten beschikbaar zijn voor de zesde wedstrijd in de finalereeks tegen Groningen, zal een groot deel zich tevreden moeten stellen met de tv-uitzending van het mogelijk beslissende duel via de NOS.

Die rechtstreeks uitzending vanuit Martiniplaza in Groningen zal ook worden vertoond op het grote scherm in de Vijf Meihal, zodat een flink aantal fans samen de verrichtingen van hun helden op afstand kunnen volgen. De wedstrijd begint om 15.30 uur en de zaal gaat open om drie uur. De toegang is gratis.


Mocht Zorg en Zekerheid Leiden zaterdag via een overwinning in Groningen de titel al pakken dan blijft de hal open. De fans kunnen dan het feest alvast beginnen in afwachting van de ploeg. De verwachte aankomsttijd van de bus uit het hoge noorden is 22.00 uur.


In het geval van een kampioenschap op zaterdag zal de officiële huldiging plaatsvinden op zondag om 16.30 uur op het Stadhuisplein. Wanneer Zorg en Zekerheid Leiden zaterdag verliest, maar zondag de wedstrijd wint en dus in eigen hal kampioen wordt, dan barst uiteraard spontaan het feest los in de Vijf Meihal. De officiële huldiging door burgemeester Henri Lenferink is dan zondagavond om 20.00 uur.