Nieuwsbericht

Moovs verlengt sponsorcontract

22 mei 2011

LEIDEN - Het trainingsadviesbureau Moovs ondertekent vandaag, zondag 22 mei, een verlenging van het sponsorcontract met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

Moovs is sinds 2008 sponsor en blijft ook de komende drie jaar als outstanding gold partner verbonden aan de club. 

 

"Door het winnen van de nationale beker heeft Zorg en Zekerheid Leiden Basketball vorig jaar een geweldig jaar gedraaid. Ook dit jaar presteert de club uitstekend met een plek in de finale van de play-offs om het landskampioenschap. De komende jaren willen wij als Leids bedrijf graag ons steentje bijdragen aan het succes van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Naast een gedeelde passie voor basketbal en de stad Leiden voelen wij ons verbonden met de club door waarden als energie, plezier, winnen en de wil om te leren. Deze waarden komen terug in onze bedrijfstrainingen, maar wij zien ze ook terug bij de spelers op het veld", aldus Edwin Boom, directeur van Moovs.


Theo Knijnenburg, bestuurslid commerciële zaken van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, vertelt: "De afgelopen jaren is Moovs een betrouwbare en actieve partner gebleken met een grote voorliefde voor de Leidse basketbalsport. We zijn dan ook erg blij dat de samenwerking wordt verlengd".