Nieuwsbericht

Wedstrijd 5 live bij de NOS

19 mei 2011

LEIDEN - De NOS zal zondag de vijfde wedstrijd van de serie tussen Zorg en Zekerheid Leiden en GasTera Flames live gaan uitzenden.

KLIK HIER VOOR EEN PROMOFILM VAN GAME 3

 De omroep komt daartoe met liefst vijf camera's naar de Vijf Meihal, waarvan twee voor achter de borden. De hoofdcamera (camera 1 in vakjargon) zal bovenop de geluidscabine worden geplaatst, een tweede camera in de buurt van de jurytafel en de derde is mobiel voor het filmen van ondermeer de time-outs.

 

Van wedstrijd vier, zaterdagmiddag in Groningen, zal om 17.25 uur een lange samenvatting worden uitgezonden en die wordt ingedikt tot een paar minuten voor de reguliere uitzending van Studio Sport.

 

Voor een lange samenvatting van de wedstrijd van vanavond zult u moeten wachten tot vrijdagavond. Dat kunt u afstemmen op Unity FM voor de beelden van huisfilmer Bas Schollaardt. Unity is nu ook te ontvangen via het digitale kanaal 950 van Ziggo. Wie niet kan wachten zou ook kunnen kijken naar de Groningse versie in samenvatting bij TV Noord.

Natuurlijk is Unity FM er vanavond ook bij voor een redioverslag. Rolf Marselis zit klaar met de microfoon om alles te vertellen. Check www.unityfm.nl

 

Bij de huidige stand van 1-1 is de wedstrijd van vandaag van zeer groot belang. GasTerra moet minimaal één keer in Leiden winnen, terwijl Zorg en Zekerheid Leiden 'slechts' de thuiswedstrijden hoeft te winnen. Dat klinkt allemaal simpel, maar dat is het natuurlijk niet. Alle statistische berekeningen  wijzen de thuisploeg van duel 3 als winnaar aan.

 

Wie echter de grote winnaar moet worden is het publiek. Na de schandelijke vertoning van het thuisvolk dinsdag in Groningen, zal het Leidse publiek laten zien wat beschaving en respect inhouden. Het bestuur roept daarom op om geen wraak te nemen en van de resterende wedstrijden een feest te maken, zoals het hoort.