Nieuwsbericht

Feest in Vijf Meihal

3 mei 2011

De uitbreiding van Vijf Meihal is definitief een feit en om dat te vieren organiseert Zorg en Zekerheid Leiden Basketball op donderdag 5 mei van vier tot half zes een housewarming.

Onder het genot van een hapje en een drankje ben je welkom in de vernieuwde Vijf Meihal. De middag wordt aangekleed met spectaculaire basketballclinics en -shows en als hoogtepunt maakt iedereen tijdens de 3-pointcontests kans op kaarten voor de derde wedstrijd van de halve finale van de playoffs tegen Magixx Nijmegen, die 's avonds wordt gespeeld. Je kunt geheel gratis deelnemen aan alle clinics, shows en 3-pointcontests. Ook zijn de drankjes en hapjes gratis te verkrijgen.


Er is voor deze middag bewust gekozen voor een repeterend programma, zodat iedereen op een moment kan komen dat het hem of haar schikt. Ook maakt het niet uit van welke leeftijd of wel niveau je bent, dit wordt namelijk op zeer goede wijze gecompenseerd.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 – 16.15 Clinic met Henk Pieterse
16.15 – 16.20 Freestyle show
16.20 – 16.30 3 point contest
16.30 – 16.45 Clinic met Henk Pieterse
16.45 – 16.50 Freestyle show
16.50 – 17.00 3 point contest
17.00 – 17.15 Clinic met Henk Pieterse
17.15 – 17.25 3 point contest
17.25 – 17.30 Einde


Bezoekers kunnen hun basketballschoenen meenemen om geheel vrijblijvend deel te nemen aan één van de clinics verzorgd door niemand minder dan Henk Pieterse. De oud-international laat iedereen op een laagdrempelige en interactieve manier kennismaken met de basketballsport. De clinics worden op spectaculaire wijze afgesloten door één van Nederlands beste freestyle basketballers.


Zorg en Zekerheid speelt ’s avonds dus de derde wedstrijd in de halve finale van de playoffs. Als nummer één van de competitie heeft het team onder leiding van Toon van Helfteren hoge verwachtingen geschept bij het publiek. De tegenstander van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is Magixx playing for KidsRights uit Nijmegen. In het reguliere seizoen werd die ploeg vier keer door Leiden verslagen, maar dit zijn de play-offs en dan is alles anders.
Kaarten voor de wedstrijd zijn te bestellen via de website www.leidenbasketball.nl Kijk daar bij online tickets.