Nieuwsbericht

U16 verliest laatste thuisduel

10 april 2011

LEIDERDORP - Het seizoen van Zorg en Zekerheid U16 gaat als een nachtkaars uit. De laatste thuiswedstrijden werd verloren van BS Weert: 54-100.

Op de bank nog steeds vijf geblesseerde spelers waardoor een aantal spelers uit het bolwerkteam U16 en U14-1 weer wat speelminuten in de eredivisie mocht maken. Weert was met slechts zeven spelers naar Leiderdorp gekomen, maar deze konden de hele wedstrijd vrijuit spelen.


Het verschil werd meteen in het eerste kwart al gemaakt (16-28) en in het tweede en derde kwart verder uitgebouwd (11-26 en 10-24). In het vierde kwart liet Weert de teugels wat vieren en kon ZZ wat meer punten op het scorebord krijgen. Alle invallers werden beloond voor hun inzet met een score achter hun naam.  Komende donderdagavond mag dit team nog  één keer aantreden in de uitwedstrijd tegen UBall en dan is het seizoen voorbij.

 
Scores:  Andy Covacescu 13, Rudi Haamke 11, Arend Raats 6, Mark Rasenberg 6, Wesley Kikkert 5, Tycho Kievit 4, Lars Kimpel 3, Willem Ruigrok 3, Marijn Ververs 2 en Max van Gerrevink  1.