Nieuwsbericht

Afscheid van twee bestuursleden

3 maart 2011

LEIDEN - Tjeerd Scheffer en Martijn Luykx hebben afscheid genomen van het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.
 

Scheffer was een van de initiatiefnemers van de terugkeer van het topbasketbal in Leiden en binnen het bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille Wedstrijdzaken.. Ook Luykx was sinds de (her)start van de eredivisionist bestuurslid. Beiden hebben met hun enthousiaste en betrokken inzet bijgedragen aan de successen en verdere groei en ontwikkeling van de club.
 Scheffer was een van de initiatiefnemers van de terugkeer van het topbasketbal in Leiden en binnen het bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille Wedstrijdzaken. Ook Luykx was sinds de (her)start van de eredivisionist bestuurslid. Beiden hebben met hun enthousiaste en betrokken inzet bijgedragen aan de successen en verdere groei en ontwikkeling van de club.


Scheffer zal zich, naast zijn rol als raadslid binnen de Gemeente Leiden, volledig gaan focussen op zijn rol als Topsportcoördinator van Leiden. Gezinsuitbreiding en drukke werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf waren voor Luykx niet meer goed te combineren met een bestuursfunctie bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.  


Het bestuur wil Tjeerd Scheffer en Martijn Luykx bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren en hen veel succes wensen voor de toekomst.


Namens het bestuur van
Zorg en Zekerheid
Leiden Basketball,
Marcel Verburg
voorzitter