Nieuwsbericht

U16 nog niet uit het dal

6 februari 2011

LEIDERDORP – Zorg en Zekerheid U16 is nog niet uit het dal gekomen. Na een slechte wedstrijd behalen de spelers van Mosquitos hun eerste overwinng van het seizoen 45-55.

Het wil nog niet echt lukken met  Zorg en Zekerheid Leiden U16. Hoewel er nu acht in plaats van zeven spelers aan de wedstrijd konden beginnen, blijft dit toch erg weinig als de tegenstander steevast met meer dan tien man aan de start verschijnt.


Het eerste kwart gaat het meestal nog wel (nu 14-8), maar ook deze keer werd er in het tweede kwart vrijwel niet gescoord, terwijl er toch voldoende mogelijkheden waren (4-10). Vervolgens wordt er ongeorganiseerd gespeeld en probeert men geforceerd onder het bord te scoren, terwijl de aanval uitgespeeld zou moeten worden. 


Als het bij de tegenstander dan wel gaat lopen, de scheidsrechters het team niet goed gezind zijn en het publiek wel heel erg stil blijft, wordt het moeilijk een overwinning binnen te halen. Voor de stand op de ranglijst maakt het (nog) niet veel uit, maar het zou leuk zijn om weer eens een potje te winnen. Hopelijk komen de geblesseerden snel terug en met een wat enthousiaster publiek kan het zo maar weer de goede kant op gaan.


Scores: Rudi Haamke 12, Ernes Mahmutovic  9,  Alex van Gerrevink 9,  Mark Rasenberg  7, Thomas Kruithof 6 en  Iosto Fodde 2 .