Nieuwsbericht

Nieuw verlies voor U16

31 januari 2011

ROTTERDAM - Zorg en Zekerheid U16 zit op dit moment niet echt in 'the winning mood'. De laatste overwinning dateert alweer van enige tijd geleden. En ook afgelopen zaterdag werd er in de uitwedstrijd tegen Rotterdam niet gewonnen.
 

Evenals vorige week kon coach Roberto van den Broek slechts over zeven fitte spelers beschikken. Dit gezelschap begon echter goed aan de wedstrijd, nam het initiatief en kwam op een kleine voorsprong. Maar gaandeweg de (fysieke) wedstrijd kwam Rotterdam toch weer langszij. Halverwege stond er 45-31 op het scorebord.
 
De rust werd door de Leidse ploeg benut om weer op krachten te komen en om goed te luisteren naar de aanwijzigingen van de coach. Niet zonder succes, want in het derde kwart knokte Zorg en Zekerheid Leiden zich bijna terug in de wedstrijd. Maar helaas kon het team dit niet volhouden. Dit had zeker te maken met vermoeidheid en de foutenlast bij sommige spelers. Maar ergens lijkt ook een gebrek aan overtuiging en vechtlust een rol te spelen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk bij 93-70 in het voordeel van Rotterdam.
 
Scores: Alex van Gerrevink 22, Thomas Kruithof 17, Rudi Haamke 12, Iosto Fodde 7, Arend Raats 7, Mark Rasenberg 4 en Lars Kimpel 1.