Nieuwsbericht

Twee ' Leidenaars' in Oranje U18

24 december 2010

www.x-mastournament.beAMSTERDAM - Kasper Averink en Koen Grimbergen van Zorg en Zekerheid Leiden U18 maken deel uit van het nationale team, dat de komende dagen deelneemt aan toernooien in Kortrijk en Den Bosch.

Vanaf tweede kerstdag is de jonge oranjeploeg in het Belgische Kortrijk voor een groot internationaal toernooi. Daaraan neemt overigens ook Zorg en Zekerheid zelf deel.

 

Coach René Mulder kan in Kortrijk overigens gewoon beschikken over Koen Grimbergen, die alleen in Den Bosch het oranjeshort zal aantrekken. Kasper Averink speelt uitsluitend voor Nederland en is derhalve niet beschikbaar voor Zorg en Zekerheid. Nederland U18 speelt in de eerste ronde in Kortrijk tegen USK Praag en de verliezer van Leuven-Braine. Leiden staat tegenover Lille en Vilvoorde. Meer info: Kersttoernooi Kortrijk


Vanuit Kortrijk reist de Nederlandse ploeg door naar Den Bosch voor de Rinus de Jong Invitational op 28, 29 en 30 december. Ook daar is USK Praag een van de tegenstanders. Verder speelt Nederland tegen Gran Canaria en Telekom Bonn.