Nieuwsbericht

Collectieve winst U18

28 november 2010

LEIDEN - Zaterdagmiddag speelde Zorg en Zekerheid Leiden U18 thuis tegen de nummer die uit competitie. WSC uit Waalwijk had slechts één wedstrijd verloren en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Maar dat pakte toch anders uit. De Leidse ploeg won ruim en bleef ongeslagen.

De thuisploeg zette na een aarzelend begin de tegenstander goed onder druk, wat meteen een verschil van meer dan tien punten opleverde na het eerste kwart: 26-13.  Vervolgens bleef Zorg en Zekerheid Leiden de tegenstander zijn wil opleggen. Goed samenspel zonder verslapping  zorgde voor een ruststand van 54-30.


Beide coaches konden veel doorwisselen zonder dat er sprake was van enige verslapping.  Het verschil na drie kwarten was 30 punten en van een wedstrijd was dan ook al geen sprake meer.  Ook in het laatste kwart was Leiden duidelijk de bovenliggende partij en het einde kwam bij 104-68.


Zondag staat de volgende topper op het programma. Dan speelt de U18 in en tegen Rotterdam, de huidige nummer 3 met slechts één verloren wedstrijd ook een top 4 kandidaat.