Nieuwsbericht

Stevige winst U18

22 november 2010

In Den Bosch stonden de twee ploegen die vorig seizoen nog  de finale van het Nederlands kampioenschap speelden, tegen over elkaar.

EiffelTowers  heeft dit seizoen veel moeten inleveren wegens het doorschuiven van spelers naar U20 of naar elders in het land (Nijmegen).


Het eerste kwart ging tot 12-11 in het voordeel van de thuisploeg nog gelijk op, maar daarna was het Zorg en Zekerheid Leiden dat de het initiatief overnam.  Via 15-27 werd het met wat slordig spel 35-44 bij de rust.


Het derde kwart werd er met meer beleving gespeeld en van 40-54 werd het 45-74 met nog een kwart te spelen. In dat laatste kwart mocht, na een afwezigheid van bijna vier maanden door de Ziekte van Pfeiffer, Dennis Gout zijn rentree maken. De wedstrijd wordt plichtmatig uitgespeeld en de negende overwinning is een feit.


Komende zaterdag staat de eerste van drie topwedstrijden op het programma. Dan komt het Waalwijkse WSC op bezoek, een ploeg die het dit seizoen heel goed doet en met één verloren wedstrijd op dit moment op de derde plaats staat in de competitie. Aanvang is 14.30 uur in de Vijf Meihal.