Nieuwsbericht

Unieke dubbel-DVD van uniek seizoen

16 november 2010

Wat was het seizoen voor Zorg en Zekerheid Leiden fenomenaal! Andere woorden zijn er eigenlijk niet voor een vierde jaargang, waarin alle puzzelstukjes in elkaar vielen. Gelukkig zijn daarvan prachtige opnames gemaakt.

De beelden van het behalen van de nationale beker en alle andere hoogtepunten van dit seizoen blijven daardoor voor het nageslacht bewaard en zijn op een uniek dubbel-dvd verkrijgbaar..


Bas Schollaardt, eigenaar van videoproductiebedrijf De Verbeelding, ging aan het begin van dit seizoen een verbintenis aan met Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en deed dat op het juiste moment. Leiden ging een fantastisch seizoen tegemoet en boekte indrukwekkende resultaten.


Wat te denken van spectaculaire overwinningen. Uiteraard mag ook de droom van het bekeravontuur in dat rijtje niet ontbreken. Met ijzersterke overwinningen op Den Bosch, Groningen en Amsterdam achtereen pakte Leiden voor het eerst in het bestaan de beker en verzekerde zich daarmee van Europees basketball. In de play-offs rekende Zorg en Zekerheid Leiden vervolgens knap af met Matrixx Magixx Nijmegen. Een heroïsch gevecht met de gedoodverfde favoriet voor de titel, GasTerra Flames Groningen, ontspon zich in de halve finales. Vijf wedstrijden waren nodig om het kapitaalkrachtige Groningen uiteindelijk op details aan te wijzen als winnaar van de serie.


Ondanks die uitschakeling overheerste bij het trouwe legioen logischerwijs de trots van de behaalde resultaten. Vele hoogtepunten wisselden elkaar in rap tempo af en om al die momenten van vreugde nog eens terug te halen, maakte Schollaardt een dubbel-dvd, waarvan één disk over het reguliere seizoen gaat en de tweede over het bekeravontuur.


Verzeker u dus van exemplaren van dit unieke document en mail naar: vanderspek@leidenbasketball.nl om uw interesse en het aantal gewenste exemplaren kenbaar te maken. Per dubbel-dvd betaalt u slechts € 19,95. Ook bij binnenkomst in de Vijf Meihal en nog even na de wedstrijd kunt u in het bezit komen van dit document.