Bekijk hier de online versie.
ZZ-Leiden supporters
   

Maandag 12 november Algemene Leden Vergadering

Maandagavond 12 november organiseert de Blauwe Brigade een Algemene Leden Vergadering in de Hometown Lounge. Deze ALV is een mooie gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over onze vereniging. Daarnaast is het ook een uitgerekend moment om je aan te melden als vrijwilliger bij de Blauwe Brigade. Wij zoeken namelijk nog mensen om met ons mee te denken en te helpen èn een nieuwe penningmeester.

 • Deuren open: 18:30
 • Aanvang 18.45 tot 19.30

Wij zoeken nog mensen voor:

 • Het Penningmeesterschap
 • De Kascommissie 
 • Blauwe Brigade Klankbordgroep

Het klankbordgroep hebben wij in het leven geroepen om leden de kans te geven om mee te denken met het bestuur over nieuwe ideeën of op- of aanmerkingen te kunnen geven over het huidige beleid van de Blauwe Brigade. Mocht je geinteresseerd zijn in één van het bovenstaande dan kan je je tijdens de ALV hiervoor aanmelden. Mocht je verhinderd zijn kun je ons uiteraard ook een mailtje sturen, dat kan naar blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl. 

Mocht je een agendapunt willen aandragen voor de ALV, dan kan dit ook via blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl. 

 

Scheidsrechteravond in de Hometown Lounge

Scheidsrechteravond in de Hometown Lounge

Op maandag 12 november organiseert de Blauwe Brigade in samenwerking met ZZ-Leiden een heuse scheidsrechteravond in de Hometown Lounge. Tijdens deze avond zal topscheidsrechter Antio Sinterniklaas een presentatie geven over onder andere de spelregels van het basketball. Ook gaat hij met behulp van beeldmateriaal een paar lastige calls uitleggen. Daarnaast zijn er ook dit seizoen weer een paar spelregelwijzigingen ingegaan, deze zullen uiteraard ook besproken worden. Ook is er de mogelijkheid om tijdens deze avond vragen te stellen aan Antio en zal de de avond afgesloten worden met een quiz over de spelregels. De toegang is gratis voor iedereen en we beginnen meteen na de ALV om 19.30. 

Voorlopige plannen Blauwe Brigade voor seizoen 2018-2019

Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest met het plannen van evenementen voor het nieuwe seizoen. Hieronder vindt je een overzicht van de voorlopige plannen. Data zijn onder voorbehoud, behalve 12 november. 

 

 • 12 november - Algemene Ledenvergadering
 • 12 november - Scheidsrechtersavond met Antio Sinterniklaas
 • 22 december - Kerstwedstrijd, ook dit jaar zullen wij met Gluhwein en lekkernijen bij de hal staan onder het genot van kerstmuziek en de warmte van de vuurkorven. 
 • Zaterdag 9 maart - Blauwe Brigade Loterij, de Loterij is weer terug! Ook dit seizoen kan je meedoen om kans te maken op geweldige prijzen. 
 • De Hollandse Avond, tijdens deze wedstrijd van ZZ Leiden staat alles in het teken van Nederland. Denk aan Nederlandstalige muziek, oud-Hollandse spelletjes en hollandse hapjes. Meer info volgt later!
 • Een clinic met coach Franke, In het verleden hebben we met coaches clinics georganiseerd maar ook avondjes in de Lounge. Dit willen wij weer herhalen met coach Franke. Meer info volgt later!

Uiteraard kan het zomaar gebeuren dat er tijdens bepaalde wedstrijden uitgepakt wordt door de Blauwe Brigade met sfeerartikelen, maar dat moet natuurlijk wel een verrassing blijven. De speler van de maand blijven wij natuurlijk ook nog organiseren, stemmen voor de speler van de maand oktober kan dan ook binnenkort. 

Daarnaast zijn wij ook bezig met nieuwe merchandise voor de supporters. Hieover werken wij nauw samen met ZZ-Leiden, zodat wij een mooi aanbod kunnen leveren.

Volg de Blauwe Brigade op Social Media

De Blauwe Brigade op Facebook

De Blauwe Brigade op Twitter

www.deblauwebrigade.nl

Contributie betalen met iDeal

Contributie betalen met iDeal

Inmiddels heeft een overgroot deel van de leden de contributie voor het seizoen 2018-2019 al betaald. Mocht je dit vergeten zijn, dan kan je dat via deze link doen. 

Dankzij de betaling met iDeal over te boeken heb je binnen één handomdraai je contributie betaald.

 

 

sponsors

Powered by e-Vision