Bekijk hier de online versie.
ZZ-Leiden supporters
   

ZZ Leiden begint op 3 oktober aan het nieuwe seizoen

ZZ Leiden begint op 3 oktober aan het nieuwe seizoen

Op de dag dat wij in Leiden het Leidens Ontzet vieren zullen de mannen van Zorg en Zekerheid Leiden in Oostenrijk aantreden tegen ece Bulls Kapfenburg. Na een wisselvallig oefencampagne zal dit de eerste officiele wedstrijd zijn van ZZ Leiden in het nieuwe seizoen. Een voorbeschouwing op deze wedstrijd kun je hier lezen op de clubsite. 

Contributie seizoen 2018-2019

Een nieuwe seizoen betekent uiteraard ook dat er weer contributie betaald moet worden. 

Het lidmaatschap bedraagt ook dit jaar weer €15,- en kan overgemaakt worden op rekening: NL74 ABNA 0981 6432 05 t.n.v. Blauwe Brigade onder vermelding van jouw voor- en achternaam.

 

Open dag afgelopen zondag

Open dag afgelopen zondag

Afgelopen zondag hield Zorg en Zekerheid Leiden Basketball weer de jaarlijkse Open Dag. Kinderen en ouders van scholen en basketbalclubs uit Leiden en omgeving kwamen in grote getale naar de Vijf Meihal om deel te nemen aan de clinic, spelletjes en om de spelers van ZZ Leiden te ontmoeten.

De middag werd geopend door speaker Martin Hooymans, die samen met de mascotte Tee de spelers en begeleiding voorstelde. Al snel namen de coaches en spelers de regie over en mochten alle kinderen meedoen aan de clinic waar belangrijke onderdelen als passen, dribbelen en schieten aan bod kwamen. Lees verder

 

sponsors

Powered by e-Vision