Bekijk hier de online versie.
ZZ-Leiden supporters
   

Contributie betalen met iDeal

Contributie betalen met iDeal

Wist je dat je vanaf vandaag eindelijk je contributie kunt betalen met iDeal? Via het knopje 'Contributie' in het hoofdmenu kom je terecht op de pagina waar je de betaling kunt doen. Het is uiteraard belangrijk dat je jouw gegevens correct invult, zodat wij kunnen zien wie er betaald heeft. Ook is het mogelijk om een opmerking te plaatsen bij jouw betaling. Je kunt bijvoorbeeld voor het hele gezin in één keer betalen of voor jouw Blauwe Brigade vrienden. Geef dan duidelijk aan voor wie je betaald hebt. Het bedrag dien je dan wel zelf aan te passen in een meervoud van €15,-.

Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra de betaling binnen is èn wij het verwerkt hebben in onze administratie.

Dus heb jij jouw contributie nog niet betaald? Ga dan gauw naar de website want binnen een handomdraai heb jij de contributie betaald. 

Klik hier om te betalen

De Blauwe Brigade op Social Media

Volg de Blauwe Brigade ook op Social media! Je kunt ons vinden op Facebook en op Twitter

Eerstvolgende wedstrijd

Eerstvolgende wedstrijd

Woensdag 10 oktober speelt ZZ-Leiden haar eerste officiele thuiswedstrijd van het seizoen. Onze ploeg zal het dan opnemen tegen ece Bulls Kapfenberg uit Oostenrijk. De heenwedstrijd werd met 62-79 dik gewonnen dus is er een hele goede uitgangspositie om dit thuis af te maken. Tot woensdag in de Schuur!

sponsors

Powered by e-Vision