Bekijk hier de online versie.
ZZ-Leiden supporters
   

Cadeau voor leden van de Blauwe Brigade: mooie ZZ Leiden-sjaal!

Mooie ZZ Leiden-sjaal voor alle leden van de Blauwe Brigade.

ZZ Leiden-supporters mogen weleens beloond worden voor hun trouwe steun. Vandaar dat de Blauwe Brigade een prachtige nieuwe ZZ Leiden-sjaal heeft laten maken! Gratis voor alle leden van de Blauwe Brigade!

Op de ene kant van de geweven sjaal staat Leiden Basketball met het logo van ZZ Leiden, op de andere de Blauwe Brigade.

Je kunt de sjaal zaterdag (9 maart) voor, tijdens en na het duel tegen Zwolle afhalen in de Vijf Meihal in de hoek bij de dj, op vertoon van een legitimatiebewijs. De sjaal is alleen voor leden die hun contributie voor dit seizoen betaald hebben.

Geen lid van de Blauwe Brigade, maar wel graag rondlopen met zo'n mooie sjaal? Dat kan! Niet-leden betalen een tientje.

Maar slimmer is het om er nog een tientje bij te leggen. Voor 20 euro heb je dan niet alleen een sjaal, maar ben je ook voor de rest van dit seizoen en volgend seizoen lid van de Blauwe Brigade. Check onze website voor meer informatie.

Klik hier voor informatie op de Blauwe Brigade-site over de nieuwe ZZ Leiden-sjaal.

Op 23 maart grote loterij in de Vijf Meihal!

Het is weer zo ver: een grote loterij van de Blauwe Brigade! Die is op zaterdag 23 maart, als ZZ Leiden het in de Vijf Meihal opneemt tegen Dutch Windmills uit Dordrecht. Er is een prachtige hoofdprijs: een fonkelnieuwe fiets, beschikbaar gesteld door sponsor 2wheels in Rijnsburg!

Daarnaast zijn er tal van andere prijzen, variërend van een seizoenskaart voor ZZ Leiden tot een diner voor twee bij Brasserie Park.

Laat deze kans niet lopen! Je kunt voorafgaand aan de wedstrijd loten kopen in de hal. Kom op tijd, want ze gaan meestal hard. Een lot kost één euro, maar als je 5 euro betaalt, krijg je 6 loten! Voor 10 euro loten kopen kan natuurlijk ook, dan krijg je er liefst 12! Tijdens de wedstrijd worden de winnende lotnummers bekendgemaakt. 

Dankzij de opbrengst van de loterij kan de Blauwe Brigade dit seizoen weer mooie sfeeracties organiseren. Vooral tijdens de play-offs kunnen spelers en publiek het een en ander verwachten!

KennerZZ Hennie en Martin over de topper tegen Zwolle

Hennie Kikkert, trouwe ZZ Leiden-supporter.

De Vijf Meihal is zaterdag decor voor een topduel in de Dutch Basketball League: we krijgen de nummer 2 op bezoek, Landstede Basketbal uit Zwolle.

Zet ZZ Leiden de ongekende reeks overwinningen voort? Of slagen de Zwollenaren erin om voor de tweede maal dit seizoen de winst weg te kapen in het hol van de leeuw? 

Hoog tijd om twee deskundige volgers aan het woord te laten over het seizoen van ZZ Leiden tot nu toe en de belangrijke game tegen Zwolle. We spraken met Hennie Kikkert en Martin Zonderop, beiden al jarenlang trouwe supporter van ZZ Leiden.

Wat zien zij als de belangrijkste kwaliteiten van ZZ Leiden? En wat zijn onze kansen tegen de enige ploeg in de DBL die het team van Rolf Franke een nederlaag wist toe te brengen? Je kunt het lezen op onze site!

Klik hier om het dubbelinterview met Hennie en Martin te lezen.

Verkiezing Speler van de Maand gaat over februari én maart

Misschien denk je: waar blijft de oproep om te stemmen op de Speler van de Maand Februari? Het antwoord: we hebben besloten om de verkiezing van februari en maart samen te voegen.

De reden daarvoor is dat in februari maar een beperkt aantal wedstrijden werd gespeeld omdat het Nederlands Mannenteam in actie kwam. Deze maand kunnen onZZe jongens weer volop aan de bak, met games in de DBL, voor de NBB-beker en de FIBA Europe Cup.

Over een paar weken krijg je de uitnodiging om je stem uit te brengen.

En wist je dat…

...je een prijs kunt winnen als je de uitslag van de wedstrijd ZZ Leiden-Zwolle goed voorspelt?

...je je voorspelling kwijt kunt op onze Facebookpagina?

...die prijs een heerlijke grillworst van Verboon Vers is?

...onZZe fenomenale point guard Maurice Watson Jr. vandaag (vrijdag) jarig is?

...Maurice 26 jaar is geworden?

...we hem daarmee van harte feliciteren?

...hij niet voor niets door de fans gekozen werd als Speler van de Maand Januari?

...er nog steeds kans is op voortzetting van het Europese avontuur?

...de Vijf Meihal The Place To Be is dit seizoen?

...zelfs de fans in Groningen en Den Bosch onder de indruk zijn van onZZe jongens?

...je binnenkort de volgende nieuwsbrief in je mailbox kunt verwachten?

...we je in de tussentijd graag in de Schuur verwelkomen?

sponsors

Powered by e-Vision