Bekijk hier de online versie.
ZZ-Leiden supporters
   

De bekerfinale in Zwolle: wat een dag!

De beker is van onZZ!

Zondag 31 maart 2019 is voor veel ZZ Leiden-fans een dag die ze niet snel zullen vergeten. Na vele jaren pakte ZZ Leiden weer eens een prijs van betekenis: de NBB-beker! 

Honderden fans waren met de bussen van de Blauwe Brigade of op eigen gelegenheid naar het Landstede Sportcentrum in Zwolle afgereisd. Dat maakte indruk.

Weekblad De Swollenaer: "Aan de ene kant de Zwolse supporters in het wit en blauw, aan de andere kant, het roemruchte Leidse legioen, de Blauwe Brigade die de Zwolse aanhang qua lawaai dik de baas is."

Die steun blijkt niet voor niks. Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel, maar in het laatste kwart drukt ZZ Leiden door. Sergio de Randamie wordt de held van de middag met een serie belangrijke driepunters. En wat het duo Thompson en Watson laat zien is weer fenomenaal.

De stand na 40 minuten speeltijd: 69-87, een overtuigende zege en het startschot voor een mooi feestje, dat 's avonds wordt voortgezet in de Vijf Meihal, waar Martin Hooymans en Ruud Haamke een prachtige show verzorgen!

Op onze website staat een compilatie van beelden die op die heuglijke zondag zijn gemaakt. Klik/tik hier om die te bekijken.

Geef je op voor het Blauwe Brigade-basketballtoernooi!

Ball!

De Blauwe Brigade organiseert op zondagmiddag 12 mei een basketballtoernooi voor supporters van ZZ Leiden die lid zijn van de Blauwe Brigade. We gaan lekker een potje basketballen in de sporthal van BS Leiden in het Houtkwartier, Vennemeerstraat 1 in Leiden. 

We beginnen om 15 uur en zijn klaar aan het einde van de middag als de winnaars gehuldigd worden!

Geef je nu alvast op via e-mail: blauwebrigade@eredivisiebasketballleiden.nl. Geef bij de inschrijving aan of je beginner of gevorderde basketballer bent. Je inschrijving dient uiterlijk donderdag 25 april binnen te zijn. Daarna delen we de teams, de wedstrijden en de poules in. 

Toeschouwers zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen ongetwijfeld genieten van spectaculair basketball!

Deelname is gratis, zorg voor een paar goede zaalschoenen en neem s.v.p. een blauw en een wit shirt mee.

Geen lid van de Blauwe Brigade en toch meedoen? Word dan snel lid! Voor 20 euro krijg je een mooie sjaal en ben je de komende anderhalf jaar lid van de Blauwe Brigade.

Kies de Speler van de Maand!

kies de Speler van de Maand

De Blauwe Brigade organiseert weer de verkiezing van de Speler van de Maand. Of eigenlijk: van de Maanden, namelijk februari en maart. De reden daarvoor is dat het programma in februari beperkt was door interlands van het Nederlands Mannenteam.

Op onze site kun je je stem uitbrengen als je dat nog niet gedaan hebt. We hebben daar ook nog even de wedstrijden die ZZ Leiden speelde in februari en maart op een rijtje gezet.

De bekendmaking van de uitslag: dinsdagavond 9 april voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Donar!

Klik/tik hier om je stem uit te brengen op de site van de Blauwe Brigade.

Kevin wint de hoofdprijs van 2wheels!

2wheels

Er zijn twee weken geleden maar liefst 2300 loten verkocht bij de loterij van de Blauwe Brigade. Een groot succes dus! Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

De hoofdprijs was voor trouwe ZZ Leiden-supporter Kevin Meskers. Hij mocht een fonkelnieuwe fiets mee naar huis nemen, beschikbaar gesteld door tweewielerspecialist 2wheels uit Rijnsburg. Niet alleen om die reden is 2wheels een naam om te onthouden. Het heeft een ruime keuze aan (elektrische) fietsen en scooters. Bovendien kun je er terecht voor reparatie en onderhoud. Komt het even niet uit om je tweewieler te brengen en/of te halen? De voordelige ophaal- en bezorgservice van 2wheels is de oplossing!   

Veel dank aan alle sponsors die prijzen beschikbaar stelden. Met de opbrengst van de loterij kan de Blauwe Brigade weer mooie sfeeracties organiseren tijdens de play-offs!

En wist je dat…

...Worthy en zijn vrouw Zoë de trotse ouders zijn geworden van Milo King de Jong?

...Worthy hem op Facebook al aankondigde als Future PF?

...we Worthy, Zoë en Maze van harte feliciteren?

...de spelersstatistieken in de DBL groenblauw kleuren?

...Darius topscorer van de DBL is met gemiddeld ruim 19 punten per game?

...Worthy het hoogste percentage rake tweepunters achter zijn naam heeft, namelijk 68%?

...Clayton de beste driepuntsschutter is met liefst 46% raak?

...Maurice de koning van de assist is met gemiddeld 8 per game?

 ...Ellen Sitinjak zo'n mooie polo van de Blauwe Brigade heeft gewonnen omdat ze de uitslag van de bekerfinale bijna goed had voorspeld?

...er tijdens het jaarlijkse ZZ Leiden Vrijwilligersavondje gebowld werd en dat het weer een groot succes was?

...je binnenkort de volgende nieuwsbrief in je mailbox kunt verwachten?

...we je in de tussentijd graag in de Schuur verwelkomen?

 

sponsors

Powered by e-Vision