Ga ook voor Player X

Enkele fans zijn gestart met het project Plaxer X. Zij zamelen geld in voor een nieuwe held. Zij vragen de beste supporters van Nederland om 100 euro of 250 euro bij te dragen. Het streven is om 75.000 euro op te halen, zodat er een goede speler met de X-factor kan worden aangetrokken. De eerste bijdragen zijn al binnen.

En iedereen die meedoet, komt op een digitale zuil in de kantine te staan. Ook worden er activiteiten met de nieuwe speler georganiseerd, zoals een clinic en meer! Onder alle inzenders worden mooie ZZ-horloges verloot!

Het geld wordt uitsluitend gebruikt om een nieuwe topper aan te trekken.

 

UPDATE 25/09

Het idee was simpel en aantrekkelijk. Laten we als fans ook bijdragen aan het bouwen van een mooi team. Zoiets was in het basketball nog niet eerder gebeurd, de ZZ Leiden fans hebben een primeur. Het was hartverwarmend te zien dat van jong tot oud werd bijgedragen. Naast het geld telde ook het persoonlijke, de leuke reacties en het beter leren kennen van de mensen die naast je zitten op de tribune. Als initiatiefnemers kregen we ook een kijkje in de keuken van een professionele basketballclub. Vooral de steun in woord en daad van de bevlogen coach Rolf Franke beviel ons zeer, net zoals de filmpjes van supporters en bekende Leienaren. Het was de eerste keer, dus dat gaat gepaard met vallen en opstaan. Er was ook wat kritiek en dat past ook bij fans. Was de ambitie niet wat te hoog? “Dat is duur hoor, zo’n nieuwe speler.” Het vertrek van de alom geliefde Mohamed Kherrazi hielp ook niet mee. De ene topper halen, terwijl de andere topper weggaat. Welkom in de harde wereld van de topsport.

Ondertussen hebben we een bedrag opgehaald van ca 19.000 euro. Meer dan genoeg voor een financiële injectie voor het aantrekken van een dure speler. Die noemden we Player X. Van het bestuur kregen we te horen dat de Player X actie een beslissend duwtje gaf voor het aantrekken van Josh Cunningham. Inmiddels gaat het seizoen beginnen. De Super Cup ging helaas verloren en het hele team, waaronder Josh, moet zijn draai nog vinden. Een team maak je niet met geld, synergie ontstaat gaandeweg. Of niet natuurlijk, maar daar gaan wij niet van uit. We zijn Leiden, die gaan staan voor de mannen. Met Josh Cunningham en andere spelers zijn we in overleg voor het organiseren van ‘events’ voor iedereen die meedeed met Player X. Uit de grond van ons hart, hartelijk bedankt!

Namens de initiatiefnemers

Andre Kemeling

Martin Zonderop

Eelco Koolhaas

Persoonlijke gegevens

Opties

€ 100
€ 250
Anders, nl.
Minimum bedrag is € 100.