Best of ZZ

Wie zijn the best of ZZ?

In 2006 deed Zorg en Zekerheid Leiden Basketbal zijn intrede in de Dutch Basketball League. Dit tweede seizoen is dus het tiende seizoen dat Zorg en Zekerheid Leiden Basketball op het hoogste niveau acteert. In de komende uitgave van In The Paint, aan het begin van het nieuwe seizoen, gaan we uitgebreid terugblikken op de afgelopen tien jaren.

Eén onderdeel is het vormen van een All*Star Team en een tweede All*Star Team bestaande uit spelers die de afgelopen tien seizoenen voor Zorg en Zekerheid Leiden Basketball zijn uitgekomen. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Jij kunt namelijk mede bepalen wie 'the best of ZZ' zijn geweest.

Het All*Star Team bestaat uit vijf spelers, verdeeld over drie posities. Daarbij wordt uitgegaan van twee guards, twee forwards en één center. Kies vijf spelers en vul je gegevens in. Er zijn namelijk ook wat prijsjes te winnen.

Vond jij Monta McGhee zo'n geweldige baltovenaar of had je meer gevoel bij Donald Wilson? Zie je liever Johan Kuijper als beste center van de afgelopen tien jaar of gun je Thomas Koenis die eer. Worthy de Jong, Arvin Slagter of toch Cashmere Wright? Allemaal keuzes die je voor jezelf moet maken.

Aan het eind van de stemperiode - er kan gestemd worden tot en met 15 juni 2016 - worden de stemmen opgeteld en ontstaat er vanzelf een eerste Alltime All*Star Team en een tweede Alltime All*Star Team. Natuurlijk besteden we in In The Paint extra aandacht aan de spelers die door jullie zijn uitgekozen.

Je kunt slechts één keer stemmen via je e-mailadres. Nadat je de vijf beste spelers hebt geselecteerd, kun je onderaan klikken op doorgaan.

Centers

Kies hier 1 speler

Forwards

Kies hier 2 spelers

Guards

Kies hier 2 spelers