Tegenprestaties

Sponsorwaarde bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball

Wat krijg je als sponsor bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball voor je sponsorbijdrage? Naamsbekendheid, een groot netwerk en tal van mogelijkheden om in contact te komen met potentiële klanten.

Sponsor zijn bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball

Sponsor zijn bij ZZ Leiden kan al met een bedrag van 5.350 euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u als sponsor het BusinessClubPakket, een uitgebreid pakket aan mogelijkheden voor relatiemarketing, reclame, exposure en netwerken.

Buffet, toegang en HomeTownLounge
Sponsor bij ZZLeiden betekent automatisch lidmaatschap van de BusinessClub. Voor dit lidmaatschap krijgt u voor iedere thuiswedstrijd een buffet voor 4 personen. Iedere thuiswedstrijd krijgen u en uw gasten een ontvangst in de Home Town Lounge, voor u en uw gasten toegankelijk voor en na de wedstrijd en waar u tal van potentiële klanten en relaties kunt ontmoeten. Als onderdeel van het pakket krijgt u tevens een consumptiepas in de HomeTownLounge ter waarde van 100 euro.

Toegang tot alle thuiswedstrijden
U krijgt toegang voor de thuiswedstrijden in de competitie en voor oefenwedstrijden, de thuiswedstrijden in de beker en de Europa Cupwedstrijden. Voor al deze wedstrijden krijgt u als sponsor 4 toegangsbewijzen. Dit kwartet toegangsbewijzen geeft recht op evenzo vele zitplaatsen op de nieuwe tribune in de Vijf Meihal, de thuisbasis van ZZLeiden.

Evenementen voor businessrelaties
Als sponsor hebt u ook automatisch vrije toegang tot speciale bijeenkomsten van de BusinessClub, zoals het speeddaten, ontbijtbijeenkomsten en tal van andere zakelijke relatie-evenementen van de BusinessClub van ZZLeiden. Uiteraard hoort daar ook de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst bij in het hoofdkantoor van Zorg en Zekerheid in Leiden met interessante sprekers. Afgelopen jaren waren onder meer te gast Toon Gerbrands, topvolleybalspeler en –coach Avital Selinger, Olympisch medaillewinnaar boksen Arnold Vanderlijde, Mart Smeets, oud-basketballer en vooral bekend als tv-presentator.

Naams- en logovermelding
Als sponsor wordt de naam van uw bedrijf vermeldt op alle schermen en beamers in de HomeTownLounge. Ook verschijnt de naam van uw bedrijf op de LED-boarding, die aan beide zijden van het speelveld in de Vijf Meihal staan tijdens de wedstrijden. Het logo van uw bedrijf verschijnt ook op het LED-scherm in de hal. Tevens wordt de naam van uw bedrijf vermeldt bij de ingang van de publieksentree van de Vijf Meihal.
Maar dat is nog niet alles. De naam van uw bedrijf verschijnt ook in ons programmablad dat bij elke thuiswedstrijd wordt gepubliceerd. Tevens krijgt uw bedrijf en logo een vermelding op onze website, en wordt uw bedrijfsnaam gepubliceerd in de nieuwsbrief van ZZLeiden en in het jaarlijkse magazine “In the Paint” dat verschijnt in een oplage van 17.500 exemplaren bij bedrijven in de regio in en rondom Leiden, vanaf Duin- en Bollenstreek tot en met Alphen aan den Rijn, en vanaf Schiphol tot en met Den Haag.

App Leiden Basket
De officiële Leiden Basket App van ZZLeiden met het laatste nieuws, wedstrijdschema, de spelers, competitiestand, video's en meer. Als business club lid heb je toegang tot het business gedeelte, waar je je tickets, events, sponsoren en partners kan inzien.

In beeld
Verder maken wij u er op attent dat al deze reclame-uitingen en mogelijkheden niet alleen onder de aandacht komt van businesspartners, toeschouwers en supporters in de Vijf Meihal maar ook door televisieregistratie van (top)wedstrijden in beeld komen bij lokale (Unity TV), regionale (TV West) en landelijke televisiestations. Ook via livestreaming worden onze wedstrijden in beeld gebracht.

Extra sponsorpakketten
Wanneer u ruimere mogelijkheden tot sponsoring wil, kan dat. Het BusinessPakket en diverse OutstandingPakketten bieden extra mogelijkheden tot sponsoring en reclame voor uw bedrijf. Voor maatschappelijke organisaties als scholen en zorginstellingen hebben wij speciale Partnerpakketten.

Contact over sponsorpakketten Zorg en Zekerheid Leiden Basketball
Wanneer u de sponsormogelijkheden aanspreken, neem dan contact op met commercie@eredivisiebasketballleiden.nl