Sponsoring

Sponsoring

De club is inmiddels meer dan 120 bedrijven en instellingen groot en nog steeds sterk groeiende. Het is de grootste businessclub in de Leidse regio, waardoor echte topsport in Leiden weer mogelijk wordt gemaakt. De bedrijven en instellingen komen uit de hele Randstad.

De omvangrijke Businessclub biedt door haar grote variëteit aan bedrijven veel kansen om zaken te doen. Daarnaast biedt eredivisiebasketball, door de grote aandacht van de landelijke/regionale TV-zenders, dag- en nieuwsbladen en overige media, bijzondere mogelijkheden om uw naam- en productbekendheid te vergroten. Doordat wij werken met zowel lokale, regionale als nationale sponsorpakketten, is het voor elk bedrijf of instelling aantrekkelijk om lid te zijn van onze dynamische Businessclub.

Maar ook kunt u uw relaties, familie en personeel een bijzondere avond laten beleven, neem ze mee naar een wedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en ervaar wat pure emotie in zo'n volle zaal teweeg brengt. Als lid van de Businessclub heeft u namelijk de mogelijkheid gasten uit te nodigen. Kijk hier wat er zoal gebeurt op zo'n avond.

Keer op keer zijn deze avonden een ware belevenis. Voor zakelijke relaties of voor personeel of kennissen als bijzondere beloning of voor de gezelligheid.... maar u kunt er op rekenen dat wie u ook uitnodigt hij/zij zal genieten van een waar spektakel vol entertainment, sport en sensatie.

Een avond begint in het HomeTown Restaurant of de HomeTown Lounge, de thuisbasis van de BusinessClub. Niet alleen de plek om elkaar te ontmoeten, maar ook om te genieten van een heerlijk diner of buffet met een drankje. Na de wedstrijd is de HomeTown Lounge ook de plek om nog even na te praten over de wedstrijd en de avond op een goede manier af te sluiten.

Vraag eens aan bestaande sponsors naar hun ervaringen of stuur een mail naar commercie@eredivisiebasketballleiden.nl ,dé manier om alles te weten te komen over Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en haar businessmogelijkheden.