Details

14-02-2013 · Speeddaten (Haagse Schouw)

Op 12 februari 2013 was het jaarlijkse speeddate event van de Businessclub van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Onder het motto gun elkaar meer business waren er zes rondes van vijf minuten waarin de deelnemers elkaar kort leerden kennen en bekeken wat ze elkaar te bieden hadden. Met een opkomst van zo'n 40 deelnemers waren de speeddates zeker een succes te noemen.

Het speeddaten vond plaats bij Hotel Leiden, waar in een sfeervolle ambiance een voortreffelijk ontbijt klaarstond. Daarna konden de ondernemers van de businessclub elkaar (beter) leren kennen. De formule bleek onmiddellijk weer een succes. De ondernemers hadden moeite om zich na de strikt aangehouden 5 minuten van hun gesprekspartner los te maken en op zoek te gaan naar een andere date. Elke nieuwe ronde werd subtiel door Raya aangekondigd.

Na de speeddate sessies was het natuurlijk tijd voor het napraten. Onder het genot van laatste kopje koffie hadden de ondernemers de gelegenheid elkaar nog wat beter te leren kennen en de tijdens de speeddate gelegde contacten konden verdiept worden.

De hoge opkomst en de vele nieuwe contacten die er gelegd zijn hebben er voor gezorgd dat de bijeenkomst een groot succes was.

Terug naar overzicht