Koop seizoenkaart

Schaf snel je ZZLeiden seizoenkaart aan!

Seizoenkaarten zijn nog altijd verkrijgbaar! Zorg dat je als diehard supporter al onze thuiswedstrijden kan bezoeken! Competitie, beker en play-off games zijn er bij elkaar ongeveer 25, dus de prijs per wedstrijd is enorm laag ten opzichte van de losse verkoop!

Prijs

Vanaf 1 september kost de seizoenkaart: € 200, --

Voor jeugd en studenten kost de seizoenkaart ongeacht aankoopdatum: € 100, -- Studenten mailen info@ eredivisiebasketballleiden.nl met naw gegevens en kopie studentenkaart.

Gezinskaart
Natuurlijk willen wij stimuleren dat ook gezinnen betaalbaar naar het basketball kunnen komen. Daarom investeert de club ook door de gezinskaart nog voordeliger aan te bieden.
Nu te koop voor € 450, --Gezinskaart in termijnen betalen kan ook. Prijzen in bestelformulier zijn exclusief handelings- en bankkosten.

* prijzen zijn exclusief €15,-- handelings- en bankkosten per kaart.

Met het hele gezin naar alle wedstrijden: De Gezinskaart!

Voor de gezinnen die nu al weten dat ze (bijna) alle wedstrijden van ons team gaan bezoeken, volgend seizoen, hebben we een waanzinnig interessante aanbieding. Voor €450,- kan je met het hele gezin (max. 3 kinderen) het hele seizoen alle thuiswedstrijden komen kijken. Competitie, oefengames, beker en play-offs. Dat zijn er ongeveer 25, reken maar uit je voordeel! In termijnen betalen kan ook, maak dan geen gebruik van het formulier, maar stuur een mailtje naar info@eredivisiebasketballleiden.nl dan ontvang je een ander formulier.

* prijzen zijn exclusief €15,-- handelings- en bankkosten per seizoenkaart.

Bestelformulier

Seizoenkaarten

Type Aantal Ticketprijs
Hoofdtribune verwijderen € 275.00
Zaal - Volwassenen verwijderen € 200.00
Zaal - Jeugd t/m 17 & studenten verwijderen € 100.00
Gezinskaart verwijderen € 450.00

SUBTOTAAL 0.00
Boekingskosten 0.00
TOTAAL 0.00

Persoonlijke gegevens


Naar dit adres worden de e-tickets verstuurd.

Betaalwijze